او لازمه گسترش اين فعاليتها را همکاري نهادهاي شهري قصرشيرين از جمله اوقاف، شهرداري و اداره برق دانست و بر رفع مشکلات موجود بر سر راه تداوم فعاليتهاي اين موزه تاکيد کرد.
معاون ميراثفرهنگي کشور همچنين از کاروانسراي عباسي که در کنار اين مجموعه قرار دارد ديدن کرد و تغيير کاربري اين مجموعه را به يک بازارچه فروش کالا با توجه به رونقي که در آن مشاهده ميشود را نمونه خوبي از چگونگي استفاده از بناهاي تاريخي عنوان کرد.
او ادامه داد: البته بايد به اين موضوع توجه داشت که مراقبتهاي لازم از اين اثر انجام شود تا فعاليتهاي تجاري داخل اين مجموعه به آن آسيبهاي جدي وارد نکند که لازمه آن همکاري کسبهاي است که در اين محل حضور دارند.
«علويان صدر» بر ترميم بخشهاي باقيمانده اين بنا تاکيد کرد و توسعه تاسيسات و ايجاد فضاهاي فرهنگي در اين بازارچه را براي کاربري بهتر، از نمونههاي صحيح استفاده از اين اثر تاريخي دانست.
بنابر اين گزارش، کاروانسراي عباسي در مرکز شهر قصرشيرين قرار دارد و از نظر پلان تا حدودي شبيه کاروانسراهاي صفوي موجود در بيستون و ماهيدشت است و موزه مرم شناسي قصرشيرين در ضلع شمالي اين کاروانسرا قرار دارد .
/118
انتهای پیام/